Zuidhorn gloeit nog na van Serious Request. Liefst 24 uur lang wandelden vrijdag en zaterdag voor Kerst teams in het Johan Smitpark in Zuidhorn.

De teams hebben zich op diverse manieren laten sponsoren voor het goede doel van het Rode Kruis, slachtoffers van seksueel geweld in conflict gebieden. Voor het publiek waren diverse optredens van verschillende groepen in en om Zuidhorn. Alle partijen werkten belangeloos mee aan de 24uur voor Serious Request.

Na de optreden van Adrian Mey, Sijtse Scheeringa en Peter de Haan werd de zaterdagmiddag om 16.00 uur onder luid gejuich het voorlopige eindbedrag van € 11.124,- bekend gemaakt. Na de eindtelling kon die maandag er na een afvaardiging naar Haarlem afreizen met een cheque van maar liefst € 12.504,25 voor het Rode Kruis.

De organisatie, bestaand uit vrijwilligers van de PKN kerken (Gast- en dorpskerk) in Zuidhorn, SWgZ/SportinZuidhorn zijn trots op alle wandelaars, vrijwilligers, sponsoren en alle talenten die voor een gevarieerd programma op het podium hebben gezorgd. ‘Zonder hun hulp was het nooit gelukt’. (Bron: Westerkwartier.nl)

© Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn

Fotografie: René Keijzer (www.keijzerfotografie.nl)

« 1 van 30 »