SportinZuidhorn verbindt Onderwijs instellingen, Buurtwerk organisaties en Verenigingen op het gebied van Sport en Cultuur met elkaar en versterkt de onderlinge samenhang. Deze drie kernpartners willen samen met SportinZuidhorn het sporten en bewegen in de gemeente Zuidhorn stimuleren zowel tijdens als na schooltijd. SportinZuidhorn is verantwoordelijk voor het geven van een sport en cultuur impuls binnen de gemeente Zuidhorn en is ontstaan uit de cultuurnota “Impuls brede school, sport en cultuur” in december 2007.

SportinZuidhorn is een samenwerkingsproject tussen de ‘Gemeente Zuidhorn’ en ‘Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn’. Bart Brandts Buys is namens de Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn als combinatiefunctionaris verantwoordelijk voor SportinZuidhorn. Hij zoekt binnen het sport- en cultuuraanbod van de gemeente naar mogelijke combinaties van activiteiten voor de jeugd en jongeren. Hiemee wil hij samen met het onderwijs, de verenigingen en diverse andere instanties het sport- en cultuuraanbod voor de jeugd (primair onderwijs) en jongeren (12+) nog breder en aantrekkelijker maken.

Bart houdt kantoor in Buurtcentrum Avalon (Van Starkenborghkanaal ZZ 1, Zuidhorn).

 

De samenwerkingspartners van SportinZuidhorn zijn o.a.: Gemeente Zuidhorn, Spelweek Zuidhorn, KanaalPOP, Herfstvakantie zaalvoetbaltoernooi, “Kom in Zuidhorn”.

Kijk voor meer informatie en de actuele stand van zaken op de Facebook pagina van: SportinZuidhorn

 

 

Combinatiefunctionaris:

Bart Brandts Buys

Telefoon: 06 52 07 19 71

Email: b.brandtsbuys@swgz.nl

Bezoekadres:
Van Starkenborghkanaal ZZ 1
9801 TA, Zuidhorn