De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

SWgZ is ook deelnemer aan de week van Zorg en Welzijn 2018. We houden geen ‘Open Huis’ maar plaatsen dagelijks actuele berichten op onze social media pagina’s (Facebook, Twitter en Instagram).  Hierdoor krijgt u een overzicht van waar wij ons tijdens de week van Zorg en Welzijn zoal mee bezighouden.

Kijk voor deelnemende zorg- en welzijnsinstellingen in onze regio op http://weekvanzorgenwelzijn.nl/

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.