Op deze pagina treft  u een overzicht van activiteiten en evenementen die de komende tijd worden georganiseerd binnen de Gemeente Zuidhorn en waarbij SWgZ direct dan wel indirect betrokken is. Door te klikken op het agenda item krijgt u meer informatie te zien over de activiteit of het evenement. Ook staat een link naar de website of Facebook pagina vermeld waar u meer informatie kunt vinden. Heeft u vragen of opmerkingen of mist u een activiteit of evenement neem dan contact met ons op via info@swgz.nl.

NB. Wijzigingen voorbehouden. We proberen alle informatie zo actueel als mogelijk te plaatsen. Raadpleeg voor het meest actuele nieuws daarom altijd de betreffende website of Facebook pagina.

sep
17
ma
Week tegen Pesten
sep 17 – sep 21 hele dag
sep
21
vr
Alzheimerdag
sep 21 hele dag
sep
22
za
Burendag
sep 22 hele dag
sep
27
do
Week tegen de Eenzaamheid
sep 27 – okt 6 hele dag
sep
29
za
10e editie MEMORYWALK LEEK @ Voormalige Van Panhuysschool, Leek
sep 29 @ 09:30 – 17:00

Op zaterdag 29 september wordt voor de 10e keer de MEMORYWALK georganiseerd. Een sponsor wandel-, fiets- en scootmobieltocht voor jong & oud ten bate van mensen met dementie.

Deelnemers aan de MEMORYWALK betalen per persoon € 5,00. Zij lopen, fietsen of scooten voor een goed doel. Ook dit jaar komt de opbrengst ten goede aan het Alzheimer Café Zuidelijk Westerkwartier en andere activiteiten voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Deelnemers kunnen zich opgeven via de website: www.memorywalk-leek.nl.

Er zijn deze dag 4 wandeltochten, een kinderspeurtocht een fietstocht en een scootmobieltocht. Alle deelnemers starten en finishen bij de voormalige van Panhuysschool aan de van Panhuyslaan 16 in Leek.

Bovendien is er op het evenemententerrein een kindervrijmarkt, een nazomerfair, een grote boekenmarkt en een rad van avontuur. Nieuw dit jaar is stappen & happen. Deelnemers aan de wandeltochten kunnen voor een kleine meerprijs aanschuiven voor een stamppotbuffet.

Meer informatie is te krijgen via 0594 – 51 23 34 of via het informatieloket van “De Schutse”, Oldenoert 32 te Leek.

Kijk voor meer informatie ook in onderstaande flyer.

okt
5
vr
Nationale dag van de ouderen
okt 5 hele dag
okt
10
wo
Nationaal integratiediner
okt 10 hele dag
nov
10
za
Nationale Dag van de Mantelzorg
nov 10 hele dag
nov
12
ma
Dag van Respect
nov 12 hele dag
nov
19
ma
Sint Pannekoek
nov 19 hele dag