Steeds meer mensen met een hulpvraag doen een beroep op de eigen omgeving en of vragen ondersteuning van vrijwilligers. Steunpunt Welzijn & Mantelzorg, gevestigd in Buurthuiskamer Pand10A, Nieuwstraat 10a te Zuidhorn, is een centraal loket voor vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg en financiën. En is een samenwerking van diverse vrijwiligersorganisaties in de gemeente Zuidhorn. Het Steunpunt zoekt ter aanvulling van het team nog een balievrijwilliger voor 1 of 2 ochtenden in de week die van 09.00 tot 12.00 uur samen met een collega-vrijwilliger de balie wil bemensen.

De werkzaamheden zijn: telefoon aannemen en registreren, informatie verstrekken, gericht doorverwijzen, licht administratief werk verrichten, folders uitdelen en bezoekers ontvangen. Werkdag is in overleg bespreekbaar.

Kijk voor meer informatie op: www.vrijwilligerswerkzuidhorn.nl

SWgZ is op zoek naar een Balievrijwilliger voor het Steunpunt Welzijn & Mantelzorg