Open middag Steunpunt Welzijn i.s.m. Buurthuiskamer Zuidhorn

 
Datum: zaterdag 7 april
Aanvang: 13:00 uur
Einde:  16:00 uur
Lokatie: Nieuwstraat 10A, Zuidhorn

De tijd gaat snel… De buurthuiskamer is al weer een jaar open en het Steunpunt Welzijn zit inmiddels dus ook al weer een jaar op de nieuwe stek in Pand 10A, Nieuwstraat 10A Zuidhorn. Dat eerste jaar wordt gevierd met een open middag i.s.m. de buurthuiskamer op 7 april a.s. van 13.00 – 16.00 uur.

Wanneer u wilt weten wat het Steunpunt Welzijn voor de inwoners van Zuidhorn kan betekenen dan bent u van harte welkom. De vrijwillige medewerkers van het Steunpunt zijn zaterdagmiddag aanwezig om u te ontvangen. En u kunt uw bezoek aan het Steunpunt gelijk combineren met een kijkje in de buurthuiskamer van Zuidhorn.

Graag tot zaterdag a.s.

7 april – Open Middag Steunpunt Welzijn i.s.m. Buurthuiskamer Zuidhorn