Wanneer:
27 augustus 2018 – 31 augustus 2018 hele dag
2018-08-27T00:00:00+02:00
2018-09-01T00:00:00+02:00
Waar:
Buurtcentrum Avalon
Van Starkenborghkanaal Zuidzijde
9801 Zuidhorn
Nederland
Contact:
Bart Brandts Buys
0652071971

Ergens, ver verborgen gebleven voor alle ontdekkingsreizigers en satellieten, ligt het werelddeel Avalonië. Het is de plek waar de Avalonnies, de ‘toneeltypetjes’ van de afgelopen 15 jaar, van hun pensioen genieten. Op deze unieke locatie wordt van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus a.s. de 15e Kinderspelweek van Zuidhorn georganiseerd. Het werelddeel (Buurtcentrum Avalon, Van Starkenborghkanaal ZZ1) is speciaal voor deze jubileumeditie toegankelijk gemaakt voor basisschooljeugd uit de dorpen Zuidhorn, Noordhorn en Briltil in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar.

Het programma van deze Kinderspelweek houden we nog geheim. We kunnen al wel vermelden dat de optocht plaats vindt op dinsdag 28 augustus tussen 18.00 en 19.00 uur. En dat op donderdagavond 30 augustus tussen 19:00 en 21:00 uur de traditionele voorstellingsavond wordt gehouden. Daar moet u natuurlijk bij zijn.

 

Helpt u een handje mee?:
Het is elk jaar een boel werk hoor, zo’n week organiseren. Vele handen maken licht werk hebben we geleerd en daarom zijn we op zoek naar hulp van de ouders. Er hebben zich al aardig wat ouders aangemeld maar we kunnen altijd nog een paar helpende handen gebruiken.

U kunt zich aanmelding door een mailtje te sturen aan Bart Brandts Buys (b.brandtsbuys@swgz.nl) of via spelweekzuidhorn@gmail.com.

 

Wet op privacy (AVG) – Beelmateriaal:
Eind mei is de wet op de Privacy (AVG) in werking getreden. Gelet op deze nieuwe wet zijn we verplicht om uw toestemming te vragen als het gaat om het maken van beeldmateriaal. Tijdens de komende Kinderspelweek is een fotograaf aanwezig die de week vastgelegd. Deze beelden zullen vervolgens worden getoond op de facebookpagina van Kinderspelweek Zuidhorn.
We zouden het uiteraard prettig vinden als u akkoord gaat met het beeldgebruik, zodat onze vrijwilligers eenvoudig voor een mooi en allesomvattend naslagwerk kunnen zorgen, waar vervolgens iedereen van kan genieten.
Wanneer u echter geen toestemming wilt verleden voor het maken van foto’s van uw kind(eren) dan kunt u dat natuurlijk aangeven. Graag ontvangen wij op de eerste dag (maandag 27 augustus) een recente pasfoto van uw kind(eren) en wilt u ook uw kind(eren) op de hoogte brengen van deze afspraak. Uiteraard zullen we eventueel ten onrechte gemaakte foto’s verwijderen.

Vrijwilligers gezocht:
De organisatie is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers/stagiaires die het team willen komen versterken. Ben je (bijna..) 16 jaar en heb je zin om de basisschoolkinderen van Zuidhorn, Noordhorn en Briltil een knotsgekke week te bezorgen, mail dan naar spelweekzuidhorn@gmail.com

Over de inschrijving:
De inschrijving van de kinderspelweek van Zuidhorn is inmiddels gesloten.

 

Kijk voor meer informatie over de Kinderspelweek Zuidhorn op: Facebookpagina Kinderspelweek Zuidhorn 2018

15e Kinderspelweek Zuidhorn: Op ontdekkingstocht in Avalonië